Beauty Case - Keep Ones Essential Accessories Organized

De beautycase is een kleine handtas of duffel die al iemands schoonheidsbenodigdheden draagt en organiseert. Met ouderwetse houten koffers en treinkoffers in vintage stijl, zoals die hieronder te vinden zijn, kan elke dame ook buitenshuis de juiste uitstraling behouden. Deze kleine, compacte koffertjes hadden meestal spiegeltjes aan de binnenkant, met veel ruimte om make-up, juwelen, verzorgingsspullen en nog veel meer netjes in te pakken. Tot op de dag van vandaag kan men ook een grote verscheidenheid van verschillende materialen voor een koffer vinden. Niet alleen vindt men lederen etuis, maar er zijn ook etuis van plastic en zelfs van stof. Welke etui men ook kiest, de beautycase bevat altijd veel benodigdheden.

beautycase

Een beautycase heeft zijn eigen vakjes om persoonlijke toiletartikelen in te doen. Sommige hebben aparte lades voor make-up, beddengoed, enz. Sommige koffers hebben zelfs een verdeler om opgevouwen kledingstukken in te leggen. Voor dames die voortdurend hun make-up tassen bij zich hebben, is een reisetui zeker een noodzaak, omdat de meeste reizigers het erover eens zijn dat het moeilijk is om je cosmetica, haarspray, deodorant, enz. te bewaren.

Met de dames reisetuis van vandaag, kan men al zijn reis toiletartikelen georganiseerd en klaar om te gaan houden. Voorbij zijn de dagen dat men in badkamerkastjes moest rommelen om iets te pakken te krijgen. Voorbij zijn de dagen dat men alles uit de tas moest halen en het dan moest openvouwen om te zien wat men nodig had. Voorbij zijn de dagen dat je aparte vakjes moest hebben voor je make-up, shampoo, enz. De reiskoffer van vandaag doet dat allemaal en nog veel meer.