Bingo spelen

In de Verenigde Staten is bingo al jaren een populair spel waarbij spelers het nummer op een kaart met willekeurige getallen markeren en vervolgens een spel spelen tegen het nummer dat zij hebben gemarkeerd. De meest bekende vorm van bingo gebruikt als een sociaal spel is snelheid bingo, waar bingo sets worden gekocht en leden kaarten met nummers markeren door bieden of gooien van de bingo kaarten. In sommige gebieden, hebben bingo leagues regels ontwikkeld voor bingo spelen door leden. Bingo wordt tegenwoordig het meest online gespeeld in de Verenigde Staten.

bingo

In het Verenigd Koninkrijk, bingo spelen is meestal prive met af en toe toernooien lokaal georganiseerd door bingo clubs. In de meeste landen, bingo spelen bestaat uit vooraf getrokken nummers gedrukt op kaarten die vervolgens worden uitgevoerd door een machine die willekeurig produceert nummers. Er zijn andere variaties van bingo, echter. De meeste Engels bingo games maken gebruik van een variatie genaamd "hot" bingo, waar bingo spelers bieden tegen elkaar met behulp van vooraf bepaalde nummers op vooraf getrokken kaarten, terwijl hot bingo houdt in spelers kiezen nummers uit een hoed.

In andere landen, is bingo gespeeld met kaarten die al zijn afgedrukt met nummers. In het Verenigd Koninkrijk, bingo wordt meestal gespeeld met zeven kaart voorgedrukte kaarten, die vervolgens willekeurig worden getrokken uit een hoed. Sommige bingo kamers kunnen spelers leggen hun eigen kaarten, terwijl anderen vereisen spelers te gebruiken voorgedrukte kaarten. In de Verenigde Staten, kan bingo worden gespeeld met voorgedrukte kaarten of met regelmatige kaarten gekocht van de bingo hal. Dit betekent niet dat bingo kan alleen worden gespeeld met kaarten, echter; er zijn veel spellen gespeeld met accessoires zoals munten, potloden, zaklampen, glow sticks, en zelfs bingo kaarten met nummers die willekeurig worden geselecteerd, die vervolgens worden uitgevoerd door een bingo machine.