Bingo - Leuk en lonend spel voor je hersenen

In de Verenigde Staten is bingo spelen meestal een behendigheidsspel waarbij elke persoon een nummer biedt of koopt, met een kaart markeert en vervolgens de kaart verbergt zodat deze later door de andere spelers kan worden opgepikt. Het doel is voor de laatste bieder te bereiken van de jackpot, waar de prijs zal meestal enorm zijn. Vandaag spelen bingo online is net zo leuk, zo niet meer, omdat nu u bingo vanaf uw computer spelen kunt, met behulp van Internet gokken sites die bieden u een brede selectie van bingo games om uit te kiezen en zelfs sommige sites die u de optie van het spelen van bingo voor echt geld geven zal. Bingo spelen kan heel leuk zijn, of je het nu voor de lol speelt of wat geld wint.

bingo spelen

Het eerste spel dat veel spelers leren om bingo te spelen heet het "één scorekaart" spel. In dit spel vormen de spelers paren op basis van de namen die ze kiezen voor hun eerste zes vakjes. Spelers kunnen uitwisselen een willekeurig aantal pleinen, zolang geen van deze pleinen al bezet zijn. De eerste speler wint als alle paren opengelegd zijn en de laatste speler wint als er nog paren over zijn. Dit is meestal een van de gemakkelijkste games op te halen aangezien er geen vaste strategieën voor het spelen van bingo.

Een ander type bingo spel dat interessant voor u kan zijn is de senior bingo spel, ook wel bekend als de senior lijfrenten spel. Het is vergelijkbaar met de hierboven beschreven aan de persoon bingo spelen kiezen nummers die reeds zijn aangewezen als senior nummers. Deze senior nummers zijn meestal dezelfde die worden gebruikt door senioren in de Verenigde Staten pensioenregeling. Meestal, de eerste drie nummers van elk spel zijn aangewezen als senior nummers en dit zijn degenen die worden gebruikt voor senior lijfrentes. Door het winnen van een spel van senior lijfrenten, krijgt u een maandelijkse lijfrente cheque in plaats van een vaste maandelijkse betaling te krijgen. Het winnen van een bingo spel is een leuk spel dat goed is voor je hersenen.