Groot-Brittannië - Bingo is een geluksspel

In het Verenigd Koninkrijk is bingo eigenlijk een behendigheidsspel waarbij elke deelnemer nummers indient die op de kaart zijn geschreven met de overeenkomstige nummers die vervolgens door de spelgastheer uit de met munten gemarkeerde vakken worden getrokken. De getallen die worden getrokken zijn iemands totale score. Als een speler een bingo spel wint, krijgt hij om deel te nemen aan de volgende bingo spel of spelen in een loting voor meer prijzen. Als een deelnemer een bingospel verliest, moet hij al zijn winsten verbeuren. Er zijn andere termen die in het spel zoals "ballyhackamore", waar een winnaar krijgt om te kopen een pint van melk en "ballyhampers". Deze termen worden gebruikt om de bingokaarten te beschrijven.

bingobingo

Groot-Brittannië - Bingo is een geluksspel

In het Verenigd Koninkrijk is bingo eigenlijk een behendigheidsspel waarbij elke deelnemer nummers invult die op de kaart zijn geschreven met de overeenkomstige nummers die dan door de spelhost uit de met munten gemarkeerde vakjes worden getrokken. De getallen die worden getrokken zijn iemands totale score. Als een speler een bingo spel wint, krijgt hij om deel te nemen aan de volgende bingo spel of spelen in een loting voor meer prijzen. Als een deelnemer een bingospel verliest, moet hij al zijn winsten verbeuren. Er zijn andere termen die in het spel zoals "ballyhackamore", waar een winnaar krijgt om te kopen een pint van melk en "ballyhampers". Deze termen worden gebruikt om de bingokaarten te beschrijven.

Met de populariteit van bingo spelen in het Verenigd Koninkrijk en het groeiende aantal bingo spelen clubs, is bingo wordt gespeeld in andere landen ook. Het wordt gespeeld in Australië, Canada en Nieuw-Zeeland. Deze bingo clubs hebben hun eigen unieke systeem waar de deelnemers naar een specifieke locatie gaan en bingo tegen elkaar spelen. Het wordt gespeeld in bars en restaurants in vele plaatsen waar bingo spelers krijgen om anderen te ontmoeten die genieten van het spelen van het spel.

Een spel van snelheid bingo is zeer populair geworden in het Verenigd Koninkrijk als mensen willen hebben een goede tijd zonder verstoringen in hun dagelijks leven. Het wordt meestal binnenshuis gespeeld waar er aangewezen gebieden zijn waar de spelers hun biedingen plaatsen. Als het bod van de speler krijgt hetzelfde aantal of groter dan de biedingen van de andere spelers, wordt het winnende bedrag automatisch verdubbeld. Op deze manier, speed bingo biedt een geweldige manier voor mensen om te socialiseren en hebben een goede tijd.