Hoe speel je bingo online

Bingo is een spannend spel, dat nu over de hele wereld wordt gespeeld. Er zijn over het algemeen twee belangrijke manieren om bingo te spelen: traditionele bingo of negentig nummer bingo. Terwijl de oudere versie van bingo werd gespeeld met de traditionele zeven kaarten uitgedeeld in een pack, kan vandaag bingo worden gespeeld met een scala aan kaarten tot een negentig-card dek. Het oorspronkelijke spel werd gespeeld met zeven kaarten, wat betekende dat er twee mogelijkheden voor elke kaart - bijvoorbeeld, als een speler een kaart trok en wist of het was een rode of een zwarte kaart, was er een redelijk goede kans dat een van beide kleuren beschikbaar was. Vandaag de dag zijn er een groot aantal kaarten, waaronder alle kleuren.

Bingo spelenBingo spelen

Hoe speel je bingo online

Bingo is een spannend spel, dat nu over de hele wereld wordt gespeeld. Er zijn over het algemeen twee belangrijke manieren om bingo te spelen: traditionele bingo of negentig nummer bingo. Terwijl de oudere versie van bingo werd gespeeld met de traditionele zeven kaarten uitgedeeld in een pack, kan vandaag bingo worden gespeeld met een scala aan kaarten tot een negentig-card dek. Het oorspronkelijke spel werd gespeeld met zeven kaarten, wat betekende dat er twee mogelijkheden voor elke kaart - bijvoorbeeld, als een speler een kaart trok en wist of het was een rode of een zwarte kaart, was er een redelijk goede kans dat een van beide kleuren beschikbaar was. Tegenwoordig is er een breed scala aan kaarten, waaronder alle kleuren.

In het normale bingospel heeft elke speler een bepaald aantal fiches of geld op hun bingo-hand, en de beller betaalt de bingohal voordat de spelers een kans hebben gehad om dit geld op te halen. De beller is toegestaan om te bellen zo vaak als ze willen, tot een maximum van tien, hoewel veel kleinere bingo zalen kunnen toestaan een speler om te bellen eenmaal voor een bepaalde hoeveelheid tijd, voordat wordt teruggebeld. Zodra de beller heeft geroepen, zij vervolgens hun bingo kaarten op het speelveld, en de spelers in de omliggende kamers vervolgens om beurten bellen. Dit kan blijven totdat iemand wint, op welk punt het spel voorbij is en iedereen heeft om te vertrekken de bingo halls.

Wanneer bingo spelen op bingo zalen, zijn er over het algemeen twee soorten games gaande op een bepaald moment: regelmatige bingo en overalls. Een overall bingo spel is net als gewone bingo met een uitzondering - in plaats van met behulp van zeven kaarten, het maakt gebruik van een negentig nummer bingo kaart, waardoor het veel moeilijker te voorspellen van de nummers zelf. Het doel is nog steeds hetzelfde, en dat is om te voltooien zo veel bingo kaarten mogelijk door te bellen zo veel mogelijk. Het nadeel is dat het spel moeilijker is en langer duurt, maar veel mensen vinden coveralls aangenamer en zijn over het algemeen lucratiever ook. Meer informatie over online bingo spelen vindt u door onze website te bezoeken.