Hoe zich te ontdoen van bingovleugels zonder operatie

Een vraag die veel mensen die bingo spelen stellen is hoe zich te ontdoen van bingovleugels zonder operatie. Bingo is een van de weinige spellen die je kunt spelen zonder uw huis te verlaten en dit is vooral omdat het is een spel dat wordt gespeeld volledig met behulp van de handen en voeten. Dit betekent dat er zeer weinig dingen die je kunt doen om het spel als vele andere sporten of spellen, maar verbeteren aangezien bingo volledig door de spelers wordt gecontroleerd, een heleboel wijziging idee├źn zijn ontwikkeld. De beste manier om het spel te wijzigen is echter het verwijderen van enkele van de items op de bingo kaarten die kunnen afleiden of vertragen het spel. Deze omvatten items zoals de naam en het adres van de speler, de afbeelding van de speler en hun foto op de kaarten en ook alle andere afbeeldingen die zijn gemaakt door de bingo site. Zoals u kunt zien, hebben deze items grote invloed op hoe snel het spel kan worden gespeeld.

hoe zich te ontdoen van bingo-vleugels zonder chirurgie

Enkele van de dingen die u kunt doen om zich te ontdoen van bingo vleugels zonder chirurgie omvatten opknoping de bingo vellen in gebieden waar ze niet leiden tot afleiding, zoals kamers met luide muziek of degenen die kinderen of huisdieren hebben. Aangezien de meeste mensen zich niet bewust zijn van hoeveel tijd het spelen van dit spel eigenlijk neemt, kiezen veel spelers om te spelen de volledige lei tijdens de tijd dat ze niet thuis zijn. Hoewel dit kan werken om sommige van de symptomen van ongemak te helpen verlichten, zal het hoogstwaarschijnlijk resulteren in meer tijd besteed aan het spelen van het spel dan daadwerkelijk het spelen ervan. Een andere methode die wordt gebruikt is het maken van nieuwe bingo kaarten met de namen en adressen van de spelers intact. Sommige sites kunt u de namen of adressen op de kaarten vervangen door een item zoals een dollar biljet. Op andere sites kunt u het dollarbiljet verwijderen en vervangen door een voorwerp zoals een knuffelbeer.

Als geen van deze methoden voor u werkt, of als u beide hebt geprobeerd en constateert dat uw symptomen niet verbeteren, wilt u misschien een arts raadplegen over uw aandoening. Afhankelijk van hoe ernstig uw probleem is, kan uw arts besluiten dat u bingovleugels operatief moet laten verwijderen. Hoewel dit zelden nodig is, gebeurt het soms, dus u moet weten wat u kunt doen als dit zich bij u voordoet. Als uw arts besluit dat u bingovleugels moet verwijderen, kan hij of zij zelfs voorstellen ze te verwijderen met behulp van radiofrequentie of laser.