Speel Bingo op je computer

bingospel

Een BINGO spel wordt gespeeld in een openbare zaal waar spelers rond een tafel zitten en hun geld op de lijn voor de BINGO dealer plaatsen die een ticket voorleest en nummers van dat ticket bekendmaakt. Spelers dan overeenkomen met de nummers op het ticket naar de overeenkomstige nummers op de bingo kaart, en de speler met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint. Sommige BINGO kaart decks hebben aparte speelvelden en verschillende kansen; sommige hebben een vaste verhouding van kaarten naar bingo kaarten. Het aantal spelers en het soort spel dat je speelt van invloed op hoe het spel wordt gescoord.

Bij het spelen van bingo zul je staan of zitten in de buurt van een bingo bal, die is bedekt met een doek. Deze doek wordt een bingokaart genoemd, en de naam verwijst naar het spel omdat u dezelfde genummerde kaarten gebruikt om het spel te voltooien. Als je zit rond de bingo tafel ziet u BINGO scores op het scherm en soms een beller zal noemen u bij naam om aan te geven dat ze bellen. Deze oproepen zijn alleen voor de lol en hebben geen invloed op uw werkelijke score. Het is echter mogelijk om invloed op uw bingo score door jezelf meer bingo kaarten dan anderen te trekken.

Er zijn twee verschillende soorten bingo games - online en offline. Wanneer u online bingo speelt, ziet u chatvensters die u informatie geven over andere spelers en u hun naam vertellen. U kunt chatten tegen de computer, een andere speler, of een denkbeeldige vriend. In een bingo spel met echt geld, wanneer een beller u belt en vraagt of u een spel wilt spelen, klikt u op een knop op uw bingo kaart en selecteer de optie om te spelen. Het punt van het spelen van bingo is om te winnen en het is mogelijk om geld te winnen met het spelen van online bingo.