Speel bingo thuis

Het bingospel is vanuit zijn Europese oorsprong geëvolueerd als een spel dat lijkt op patience, waarbij de spelers vierkanten afbakenen door hun kaartcombinaties te onthullen. In de VS, bingo geëvolueerd tot een verslavend spel waar spelers urenlang kunnen proberen om combinaties te winnen en vaak komen weg met niets. In Europa, bingo ontwikkeld als een kaartspel tijdens de middeleeuwen. Vandaag de dag kent bingo een verscheidenheid aan wendingen en variaties, zoals nummergeneratoren, matching games, en patroon games.

bingobingo

Speel bingo thuis

Het bingospel is geëvolueerd van zijn Europese oorsprong als een spel dat lijkt op patience waarbij spelers vierkanten markeren door hun kaartcombinaties te onthullen. In de VS, bingo geëvolueerd tot een verslavend spel waar spelers urenlang kunnen proberen om combinaties te winnen en vaak komen weg met niets. In Europa, bingo ontwikkeld als een kaartspel tijdens de middeleeuwen. Vandaag de dag, bingo heeft een verscheidenheid van wendingen en variaties, zoals nummer generatoren, matching games, en patroon games.

Als u van het spelen van kaartspellen houdt, vooral degenen die geen investering behalve uw tijd vereisen, zult u genieten van het spelen van bingo. Net als andere kaartspellen, bingo vereist strategie om goed te spelen en prijzen te winnen. Bovendien, bingo heeft een verslavende kwaliteit omdat als je bingo spelen, hoe meer je weet over de kaarten en de bijpassende patronen, hoe meer je bent waarschijnlijk uit te komen met nummers die u niet verwacht. De Britse versie van bingo heet Britse Bingo en wordt gespeeld met vijf-card draw poker of drie-card draw machines.

Er zijn veel verschillende soorten bingo, met inbegrip van regelmatige bingo en overalls. Reguliere bingo is bekend om zijn eenvoudige regels, waar als overalls beschikken over meer complexe regels. In regelmatige bingo, zoals de naam al impliceert, wordt het spel gespeeld met vijf kaarten, terwijl overalls tien kaarten bevatten. Zoals de naam al impliceert, in overalls, de persoon die niet beschikt over de winnende kaart krijgt om het te houden. Aan de andere kant, als de winnende kaart wordt weggegooid, de persoon die het heeft moet overhandigen aan de winnaar, of anders verliezen ze de jackpot.