Verstandig spelen van je bingobonuspunten

Wanneer je thuis bingo speelt, krijg je een gratis bingokaart met een reeks regels en voorwaarden. Deze voorwaarden omvatten normaal een tijdslimiet, het aantal oproepen (ook bekend als de "omkoopsom"), het al dan niet mogen vertellen of je nummer een bekend nummer is en ten slotte of je mag vertellen of je nummer een "verlopen" nummer is. Als aan al deze voorwaarden is voldaan, ontvangt u uw bingo bonus. Er is echter nog een vereiste die de "vervaldatum" wordt genoemd. In dit artikel wordt uitgelegd wat dit betekent en hoe je je bingo bonus kunt verzilveren als deze op de vervaldatum valt.

bingo bonus

Als je op de dag dat de bingobonus afloopt niet alle beschikbare tijd gebruikt om aan alle vereisten te voldoen en al je gratis bonuspunten te gebruiken, dan ben je al je bingobonuspunten kwijt en moet je tot een andere dag wachten voordat je ze weer kunt gebruiken. Het grappige ding over deze domme inzet regel is dat het werd ingevoerd, zodat spelers zouden worden gedwongen om te spelen op het minimum mogelijke prijs voor een vaste duur van tijd. Zodra deze periode verstreken is, is er geen noodzaak meer om tegen de gereduceerde prijs te spelen omdat het spel nu een willekeurige nummer generator gebruikt om de nummers te bepalen die moeten worden afgeroepen. Deze eenvoudige inzetregel zorgt er dus voor dat veel spelers langer spelen dan eigenlijk zou moeten.

Er zijn veel verschillende manieren om je bingobonuspunten uit te betalen en de meeste spelers verzilveren hun bingobonus gewoon wanneer deze de vervaldatum heeft bereikt. Er zijn echter slimme spelers die langer met hun bingo bonus spelen door slimme stortingen te doen. Deze spelers weten dat wanneer de bonus is het bereiken van de vervaldatum, als ze zich terugtrekken met hun winsten, zullen ze alleen nodig zijn om depositos gelijk aan het bedrag van de bonus punten die ze hebben verdiend te maken. Het enige probleem is dat vaak de bingo bonus opnamekosten erg hoog zijn. Daarom is het aan te raden om je bingo bonuspunten zo snel mogelijk op te nemen.