Waarom Bingo spelen

bingo spel

In de Verenigde Staten, bingo geƫvolueerd van het spel van cribbage. Vroege spelers van cribbage zou beslissen over een speciaal nummer te plaatsen in een hoed; dat nummer zou de cribbage nummer. Zodra de nummers zijn gekozen, een stapel kaarten met nummers werd gelegd op de tafel. De spelers kozen dan om de beurt getallen uit de hoed en legden die op de stapel cribbage-kaarten door de getallen op de daarvoor bestemde plaatsen op de kaart te schrijven, en hun selectie uit de hoed te maken wanneer het hun beurt was om een worp te maken.

Om verder te gaan, kan de speler die als laatste gegooid heeft, om de beurt getallen uit de bingobal zelf trekken. Vervolgens moet degene die aan de beurt is geweest de getallen afroepen, te beginnen met de getallen die uit de bingobal zijn getrokken. De speler die de getallen afroept, moet ze precies evenaren - geen enkel cijfer mag meer dan eens in de hoed worden gestopt. Als nummers worden afgeroepen en niet aangepast, het spel voorbij is en een nieuwe rol moet worden gemaakt, en hetzelfde gebeurt als de laatste rol niet overeenkomen met de nummers afgeroepen.

In de Verenigde Staten, is een prijs soms gegeven aan de winnaar, afhankelijk van hoe goed de rest van het team deed. In sommige gevallen wordt een bingospel voor echt geld gespeeld, met weddenschappen die worden afgesloten om prijzen te winnen. In andere gelegenheden, worden bingo games gespeeld voor al het geld in de bank, met elke speler krijgt een enkele prijs. Dit is meestal het beste type van bingo spel te spelen, als alle spelers krijgen hun eigen geld wanneer het huis wint. Dit is ook een gemakkelijke manier om te spelen, omdat er geen beperkingen zijn op wie de prijs krijgt.