Waarom het goed is voor senioren

Bingo spelen

Het is bijna een misvatting om te lopen in een ouderenhuisvesting gemeenschap of pensioen centrum en vinden oudere mensen spelen Bingo. Hoewel veel senior levende faciliteiten bieden nu een groot deel meer dan alleen een wekelijks spel van Bingo, veel senioren nog steeds een vorm van gezondheidsvoordelen in verband met het spel verslag. En verrassend, veel artsen eigenlijk geloven dat het spelen van Bingo heel gunstig kan zijn. Zelfs als u niet uzelf als een "spel kameleon beschouwen," u kan vinden dat het helpt om u bloot aan nieuwe uitdagingen en vaak biedt u een manier om te ontsnappen aan uw dagelijkse routines. Met dat gezegd, laten we eens een kijkje nemen op de feiten rond de voordelen voor de gezondheid van Bingo.

First, spelen bingo is eigenlijk een fantastische manier om te socialiseren - niet alleen in een traditionele kaartspel instelling, maar in de echte wereld als goed. Bingo kan letterlijk geven u een onbeperkte hoeveelheid sociale ervaringen: van het spelen in de buurt van een bushalte te lopen de buurt om te spelen in een appartementencomplex. In feite hebben studies aangetoond dat senioren die regelmatig bingo spelen meer sociaal actief zijn dan senioren die zelden (of nooit) een spel van bingo spelen! En denk niet dat het spelen van bingo vereist dat u om te verblijven op alle uren van de nacht; hoewel het is zeker mogelijk te krijgen in de problemen als u te veel uren spelen bingo s nachts besteden. Door op te blijven laat spelen van het spel, u geeft uw lichaam een broodnodige pauze van de ontberingen van het dagelijks leven.

Finitief, spelen bingo kan een uitstekende manier om te helpen de strijd tegen de effecten van veroudering. Als we ouder worden, ons lichaam vertragen en kan verliezen sommige van onze natuurlijke flexibiliteit en mobiliteit. Omdat het spelen van bingo is zo gemakkelijk op te halen en neer te zetten, veel senioren eigenlijk vinden dat ze meer van hun vermogen om te communiceren en bewegen rond behouden nadat ze met pensioen dan voorheen. Spelen bingo regelmatig helpt u actief en mentaal gestimuleerd te blijven - twee dingen die vooral belangrijk zijn als we ouder worden. Niet alleen is het spelen van bingo een geweldige manier om u te helpen actief en fit te blijven, maar het is ook een geweldige activiteit voor senioren om van te genieten.