Welke Bingo Bonus is geschikt voor u?

Een Betfair Bingo bonus is in wezen een vooraf bepaalde hoeveelheid contant geld die u kunt bieden aan een speler om Bingo tickets te kopen. Ze kunnen worden aangeboden als een sign-up bonus, kunt u contant in punt beloningen voor hen, of ze kunnen een prijs of extra stimulans gegeven zodra een klant hun eerste aankoop maakt. Het bedrag van de bonus zal variƫren afhankelijk van welke Bingo spel je speelt, het speltype (live of online) en ook de deelnemende klant niveau van deelname. Zodra de klant een spel wint, kan hij een bonus ontvangen tot een bepaald maximum op basis van de criteria die voor dat spel worden gebruikt.

bingo bonus

Bij een online spel kan bijvoorbeeld een bingobonus van tienduizend pond worden toegekend als de klant honderdduizend inzetten plaatst op verschillende gokautomaten. Om in aanmerking te komen voor dit maximum, zou de klant moeten aanmelden en vervolgens winnen een specifiek aantal spins op de gokautomaat voordat hun bonus verlopen. Andere Bingo bonussen kunnen vrij aanzienlijk zijn, met spelers winnen bonussen ter waarde van honderden, zelfs duizenden ponden op games zoals de lotto. Deze bonussen zijn meestal slechts geldig voor een beperkte periode van tijd en zijn alleen beschikbaar voor klanten die ofwel hebben gekocht tickets in bulk of als ze een bepaald bedrag al hebben gewonnen. Als de klant het maximale bonusbedrag niet heeft bereikt op het moment dat de bonus afloopt, verliest hij al zijn winst.

Er zijn nog veel meer soorten bonussen beschikbaar, waaronder bonussen die bezoekers of leden belonen met speciale artikelen en voordelen. Zo kan een lidmaatschap bij een van de grootste gok- en entertainmentbedrijven in het Verenigd Koninkrijk een klant vaak een gratis reis naar zijn favoriete reisbestemming opleveren. Een andere mogelijkheid is dat een lid van een goksite die ten minste twintig dollar aan games koopt, een gratis Nintendo Wii krijgt. Andere bonussen kunnen worden meer diepgaande dan deze echter. In feite, kan het spelen van bingo helemaal niet als bonus worden beschouwd, maar eerder een manier voor online slot websites om hun spelers te belonen voor hun tijd besteed aan het spelen van hun slot games.